Κριστιάνο Ρονάλντο

Λίγα 24ωρα πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να κάνει δικό της τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Η Βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να πάρει 80 φανέλες του Κριστιάνο Ρονάλντο για το Βασιλικό δικαστήριο της Αγγλίας ζητώντας και μια φανέλα με την υπογραφή του για λογαριασμό της.


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα φορέσει και πάλι τη φανέλα με το διάσημο νούμερο επτά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο σύλλογος της Premier League.

Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Αλέγκρι θα πρέπει να δώσει στο πιο δυνατό ρόστερ του πρωταθλήματος αυτό που έδωσε ο Μαντσίνι στην Ιταλία. Αναμφίβολα ο Κριστιάνο Ρονάλντο γεννημένος το 1985 είναι ένας ταλαντούχος επιτυχημένος πολύ διάσημος ποδοσφαιρικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τα δύο γκολ που πέτυχε την Τετάρτη με την Εθνική Πορτογαλίας έφτασε τα 111 και είναι πλέον και με τη βούλα ο Νο1 σκόρερ όλων των εποχών σε επίπεδο εθνικών ομάδων ξεπερνώντας τον Αλί ΝταεΐΟ 36χρονος σούπερ σταρ παρέλαβε την πλακέτα από τον.

Αν αναρωτιέστε πως διατηρείται ο Κριστιάνο Ρονάλντο κορυφαίος όλων βάση μαθηματικών σε. Έδειξε επαγγελματισμό και υψηλές δεξιότητες σε πάνω από 308 ποδοσφαιρικούς αγώνες και σημείωσε 324 γκολ. Πάτησε Ολντ Τράφορντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο vid Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε ξανά στο γήπεδο που ανδρώθηκε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φρόντισε να μας το παρουσιάσει με ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Η δύσκολη διαχείριση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η άφιξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Premier League δεν άλλαξε το τηλεοπτικό πρόγραμμα και η επιστροφή του στην Γιουνάιτεντ στο ματς με την Νιουκάστλ δεν θα μεταδοθεί. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάστηκε ένα ημίχρονο στην Premier League ώστε να σκοράρει στην επιστροφή του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 36χρονος Πορτογάλος επιθετικός θήτευσε για έξι Περισσότερα. Στα ύψη το θρίλερ της μεταγραφής του Η Σίτι του δίνει 15 εκατ. Η Βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να λάβει μια υπογεγραμμένη φανέλα του Ρονάλντο.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επέλεξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο αρχικό σχήμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ματς κόντρα στην Νιούκαστλ με τον Πορτογάλο να κάνει έτσι ντεμπούτο στη δεύτερη θητεία του στους κόκκινους διαβόλους. Los últimos tweets de cristiano. Καλωσορίσατε στο ελληνικό fan club του Κριστιάνο Ρονάλντο.

O Τζόρτζιο Μπαρόνε λύνει το μυστήριο του πως διατηρείται έτσι στα 36 του ο CR7. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Ολντ Τράφορντ. Ο επιθετικός της Γιουβέντους Κριστιάνο Ρονάλντο πήδηξε σε ύψος 839 πόδια και σημείωσε τον νικητή με κεφαλιά για να βοηθήσει την ομάδα του να νικήσει τη Σαμπντόρια με 2-1 στη Serie A την Τετάρτη.

Και στην εξέδρα υπήρχε κάποιος που χάρηκε και συγκινήθηκε. Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση στην Αγγλία η επιστροφή του στη Γιουνάιτεντ. Μετά την είδηση - βόμβα της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό που απασχολεί πλέον είναι το νούμερο που θα φέρει στη φανέλα του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ καθώς το αγαπημένο του 7 είναι κατοχυρωμένο από τον Έντινσον Καβάνι.

Τρέλα επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του ντεμπούτου του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στη Νιουκάστλ στις 11 Σεπτεμβρίου. Εισιτήρια μέχρι και 3000 ευρώ κυκλοφορούν για το ντεμπούτο του Κριστιάνο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της δεύτερης θητείας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νιουκάστλ 119 1700 αλλά οι Άγγλοι φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να δουν το ματς σε live μετάδοση.

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε και επίσημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς οι κόκκινοι διάβολοι γνωστοποίησαν την επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ στο οποίο. Ενα ξεκάθαρο και σταθερό στυλ παιχνιδιού συν τα δεμένα αποδυτήρια.


Ta Phre Ola Kai Efyge O Kristiano Ronalnto Piperaki Gr Cristiano Ronaldo Ronaldo Cristiano Ronaldo Celebration


O Proedros Ths Mpartselona Zozep Maria Mpartomeoy Milhse Sto Tve Gia Thn Apoxwrhsh Toy Kristiano Ronalnto Apo Thn Real Madriths Madrid Real Madrid Offline


Eri3e Bomba O Kristiano Ronalnto Sta Apodythria Ths Real Madriths Champions League Goals Ronaldo Real Madrid Real Madrid Score


Kristiano Ronalnto Den Exei Oyte Ena Tatoyaz Sto Swma Toy Kai E3hgei To Giati Pro News Gr Eidhseis Apo Thn Ellada Kai Ton Wrestling Sumo Wrestling Sports


Koryfaios 3ana O Ronalnto Daily News Gr Cristiano Ronaldo Ronaldo Christiano Ronaldo


News Kristiano Ronalnto Den Exei Prosblh8ei Apo Ton Koronaio Multi News Gr Ronaldo Cristiano Ronaldo Lionel Messi


Adeiase Mesi O Artoyr Hgeths Alla Epilegw Kristiano In 2021 Sports Women T Shirt


Cristiano Ronaldo Hd Wallpaper Images Pics Hd Wallpapers Blog 1920 1080 Wallpapers Ronaldo H Cristiano Ronaldo Wallpapers Ronaldo Wallpapers Cristiano Ronaldo


To Koytsabaki O Kristiano Ronalnto Apokalese Ton Eayton Toy O Cristiano Ronaldo Ronaldo Best Football Players


O Ronalnto Sth Gioybentoys Cristiano Ronaldo Ronaldo Real Madrid




Protagon O Kristiano Ronalnto Sth Gioybentoys 30 Ekat Eyrw Ethsiws 105 H Real Madriths Multi News Gr Sports Jersey Real Madrid Sports And Politics


Koronoios Xtyphse Kai Ton Kristiano Ronalnto Bazei Loyketo Sta 3enodoxeia Toy Vid Pics Ronaldo Cristiano Ronaldo Soccer Stars


Football Mobile Wallpapers Hd 2015 Ronaldo Real Madrid Cristiano Ronaldo Ronaldo



Kai Ta 61 Gkol Toy Kristiano Ronalnto Video Ronaldo Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo Juventus


I Pinimg Com Originals 06 E3 07 06e3070d17f778e


Kristiano Ronalnto Me Koronoio O Kapetanios Twn 8alassoporwn Cat Is Art Cristiano Ronaldo Cristano Ronaldo Ronaldo

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel