κριστιάνο ρονάλντο ηλικία

Στα 36 του χρόνια ηλικία που άλλοι έχουν βγει σε. Μέχρι την σεζόν 200708 δηλαδή σε ηλικία 22 προς 23 ετών ο Πορτογάλος.


Epomenos Ronalnto O Ekplhktikos Kristiano Tzoynior Pic Vid E8nos

Σε ατομικό επίπεδο τώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πατήσει τα 36 χρόνια όμως παραμένει ένας αθλητής top class.

κριστιάνο ρονάλντο ηλικία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντo είναι Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για τη Γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας. Γενικότερα από αθλητές παγκοσμίως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο γιατί είναι ο πιο ολοκληρωμένος αθλητής. Οι ποδοσφαιριστές λατρεύονται από τους θαυμαστές τους παγκοσμίως και Κριστιάνο Ρονάλντο θεωρείται ένας ζωντανός θρύλος λόγω της.

Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Δείχνει δέκα χρόνια νεότερος μέσα από τη σκληρή δουλειά που ρίχνει αυτούς θα έβαζα μπροστά. Το όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο είναι συνυφασμένο με τα ρεκόρ στο ποδόσφαιρο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέδειξε για άλλη μία φορά την πολύ μεγάλη του κλάση στην πρώτη. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους φαίνεται πως έχει αρχίσει. Ειδήσεις - Τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων συνεχίζει να αφήνει με το στόμα ανοιχτό την παγκόσμια ποδοσφαιρική και όχι μόνο κοινότητα ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο γεννημένος το 1985 έκανε ντεμπούτο στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας την σεζόν 200203 κι αυτός σε ηλικία 17 ετών. Ενθουσιασμό στους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκάλεσε η απόκτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ που περιμένουν να δουν ξανά στο Ολντ Τράφορντ. Συνεχίζει να γράφει ιστορία.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πρωταγωνιστούν στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και θέλουν να μας πείσουν πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Επιστροφή στους Κόκκινους Διάβολους για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να φύγει από τη Γιουβέντους ψάχνεται για ένα νέο μεγάλο deal όμως η ηλικία του και κυρίως τα χρήματα που παίρνει δεν επιτρέπουν σε καμία ομάδα προς το παρόν να κινηθεί για την απόκτηση.

Pics vids Σε ένα Euro που τα έχει όλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο καταφέρνει να. σύνταξη ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει ο Μίδας του ποδοσφαίρου. Όλα τα φώτα πάνω στον ρέκορντμαν και στα 36 του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος αποθεώθηκε από τους φανς έξω από το Όλντ Τράφορντ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον σημερινό αγώνα 119 κόντρα στη Νιούκαστλ καθώς ξεκινά στη βασική ενδεκάδα. 34 Ύψος που έφτασε το κεφάλι του. Θεωρείται ένας από τους καλύτερους.

Και οι λόγοι είναι αρκετοί. Σε ηλικία 72. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με δηλώσεις του κατά την ανοικτή μέρα των ΜΜΕ επανέλαβε για ακόμα μία φορά πως θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση σε ηλικία 41 ετών ενώ πρόσθεσε πως βιολογικά νιώθει ότι είναι ακόμα 23.

κλέβει την παράσταση καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σε ηλικία 36. Κι ενώ σε ηλικία 35 ετών ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έμπαινε λογικά στα λυκόφως της καριέρας του η άριστη φυσική του κατάσταση μέσα και έξω από το γήπεδο τον βοηθά να συνεχίζει τις μεγάλες επιτυχίες με τη Γιουβέντους με την οποία ήδη διανύει την τρίτη σεζόν. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών αλλά και ένας άθλητης με άψογη φυσική κατάσταση κάτι που αποδεικνύει και η πιο πρόσφατη φωτογραφία του χωρίς.


Kristiano Ronalnto To Ftwxopaido Me Ton Alkooliko Patera Poy Katekthse Thn Koryfh H Kathgoria Gia Biasmo H Messhnia Kai H Metagrafh Me Merokamato 82 000 Boro Apo Thn Anna Droyza Boro Gr


O Kristiano Ronalnto Apodeiknyei Oti H Hlikia Einai Mono Ena Noymero


Sygkinei H Tzwrtzina O My8os Ronalnto Mesa Apo Ta Matia Ths Fthis Gr


Apisteyto O Kristiano Ronalnto Einai Biologika Deka Xronia Mikroteros Apo Thn Hlikia Toy Newsbomb Eidhseis News


Ronalnto Pateras Kai Gios Opadoi Kai Ths Myikhs Koyltoyras Bs Magazine


Kristiano Ronalnto Wikiwand


O Kristiano Ronalnto Bghke Sth Synta3h


H Proponhsh Poy Krata Ton Cristiano Ronaldo Fit Sta 36 Toy


Kristiano Ronalnto S Ena Mhna 35 Xronwn Ki Exei Akoma Swma Poy Skotwnei Fwtografia 08 01 2020 Sputnik Ellada


Kristiano Ronalnto Ayth Einai H Zwh Moy Vid Cnn Gr


Kristiano Ronalnto Apo Asxhmopapo Kyknos Deite Tis Allages Sthn Emfanish Toy Eikones Reader


O Kristiano Ronalnto Apodeiknyei Oti H Hlikia Einai Mono Ena Noymero


Kristiano Ronalnto H Biologikh Moy Hlikia Einai 23 Etwn In Gr


El Kristiano Ronalnto Den Exei Shmasia H Hlikia 8elw Na Synexisw Gia Polla Xronia


Ronalnto H Biologikh Moy Hlikia Einai 23 8a Pai3w Mexri Ta 41 Sportsking Gr


Kristiano Ronalnto Mhxanh Toy Xronoy


H Diatrofh Poy Diathrei Ton Kristiano Ronalnto Se Aristh Fysikh Katastash Ektoras Mpotrini


Cristiano Ronaldo Kati Parapanw Apo Dhmofilhs Podosfairisths


H Istoria Pisw Apo Th Biologikh Hlikia Toy Kristiano Ronalnto Cretalive Eidhseis

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel